Letter sticker M zwart 10 cm

Letter sticker M zwart 10 cm. Zwarte sticker van de letter M. De sticker is ongeveer 10 cm hoog en is onder andere ideaal te gebruiken voor op uw huisvuilcontainer of als bootnaam.

€ 2.35

Read on...

Product
 

Letter sticker C zwart 10 cm

Letter sticker C zwart 10 cm. Zwarte sticker van de letter C. De sticker is ongeveer 10 cm hoog en is onder andere ideaal te gebruiken voor op uw huisvuilcontainer of als bootnaam.

€ 2.35

Read on...

Product
 

Leesteken sticker punt zwart 1,5 cm

Leesteken sticker punt zwart 1,5 cm. Zwarte sticker van het punt leesteken. De sticker is ongeveer 1,5 cm in diameter en is onder andere ideaal te gebruiken voor op uw huisvuilcontainer of als bootnaam. Op 1 vel zitten 10 stickers.

€ 2.35

Read on...

Product
 

Piepschuim 7 cijfer 25 cm hobby knutselmateriaal

Piepschuim cijfer 7. Piepschuim cijfer 7 om bijvoorbeeld een leeftijd of jaartal mee te maken. De formaten van het cijfer zijn ongeveer 25 cm hoog, 16 cm breed en 3 cm dik en is gemaakt met het lettertype Arial Bold. Het piepschuim is gemakkelijk te verven (waterbasis) of te lijmen met styropor lijm of oplosmiddelvrije lijm. Materiaal: styropor piepschuim. Piepschuim cijfer vormen hobby/knutselmateriaal.

€ 5.99

Read on...

Product
 

Piepschuim 0 cijfer 25 cm hobby knutselmateriaal

Piepschuim cijfer 0. Piepschuim cijfer 0 om bijvoorbeeld een leeftijd of jaartal mee te maken. De formaten van het cijfer zijn ongeveer 25 cm hoog, 16 cm breed en 3 cm dik en is gemaakt met het lettertype Arial Bold. Het piepschuim is gemakkelijk te verven (waterbasis) of te lijmen met styropor lijm of oplosmiddelvrije lijm. Materiaal: styropor piepschuim. Piepschuim cijfer vormen hobby/knutselmateriaal.

€ 5.99

Read on...

Product
 

Franse teksten sjabloon sierlijk lettertype

Franse teksten sjabloon. Sjabloon om mooie sierlijke Franse teksten te kunnen schilderen of tekenen. Het sjabloon heeft een formaat van ongeveer 30,5 x 30,5 cm en is gemaakt van polyester. Dit sjabloon is eenvoudig te reinigen en dubbelzijdig te gebruiken.

€ 10.99

Read on...

Product
 

Olympische sportvlag 90 x 60 cm

Olympische vlag 90 x 60 cm. Het formaat van deze Olympische spelen vlag is 90 x 60 cm en het materiaal is polyester. Deze vlag van de Olympische spelen heeft ophangringen en kan binnen gebruikt worden. De vlag kan buiten gebruikt worden, echter kunnen de kleuren hierbij iets vervagen.

€ 5.99

Read on...

Product
 

Afstudeer vlag met Nederlandse kleuren 150 x 90 cm

Geslaagd vlag met de kleuren: rood, wit en blauw. Deze vlag heeft twee handige ringetjes waarmee deze bevestigd kan worden. De geslaagd vlag is enkelzijdig bedrukt. Hierdoor is de achterkant doorschijnend en weergeven in spiegelbeeld. Formaat: 150x90 cm. Materiaal: polyester.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Vlag Malediven 90 x 150 cm feestartikelen

Vlag van Malediven 90 x 150 cm. Maldivische vlag om op te hangen aan bijvoorbeeld een vlaggenmast. Deze vlag van Malediven is voorzien van twee metalen ophangringen en kan binnenshuis (binnen/indoor) en buitenshuis (buiten/outdoor) gebruikt worden. Bij langdurige blootstelling aan de weersomstandigheden kan de vlag verkleuren. Materiaal: 100% polyester, metaal. Formaat: 90 x 150 cm. Landen vlaggen feestartikelen en supporters/fans versieringen. Malediven/Maldivische feestartikelen decoraties.

€ 6.99

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop