Poster Neon Wees Geen Eikel

Poster Neon. Poster op A2 formaat met neon design. Op de poster staat de tekst Wees geen eikel in letters die eruit zien als op een neon bord. Op de achtergrond zie je nog net een baksteenprint. De poster wordt gedrukt op stevig papier van A2 formaat, dus 42 x 59,4 centimeter groot.

€ 14.95

Read on...

Product
 

Bitcoin Munt Bronskleurig

Bitcoin munt. Fysieke munt die een Bitcoin moet voorstellen. De munt heeft een bronskleurig laagje, Bitcoin logo en een mining chip. Hij zit verpakt in een harde plastic hoes, om te voorkomen dat hij beschadigd. De munt heeft geen echte Bitcoin waarde.

€ 5.95

Read on...

Product
 

5 in 1 Mini Multitool Pen

5-in-1 Mini multitool pen. Handige pen voor aan je sleutelbos, met gereedschap erin. Pen om mee te schrijven, liniaal en schroevendraaier. Met de 5-in-1 multitool pen heb je altijd het belangrijkste gereedschap bij de hand. Leuk en origineel cadeautje voor klusjesmannen. Lengte: 10 centimeter.

€ 5.95

Read on...

Product
 

Reflexologie Voetmassage Mat

Reflexologie voetmassage mat van Kikkerland. Mat met 30 punten, waarmee de drukpunten in de voeten gestimuleerd kunnen worden. De voetreflexologie mat is geschikt om je houding, mindfulness, spijsvertering en ademhaling te verbeteren. Ga op de bank of je bed zitten en leg je voeten op de mat. Zo kun je precies kiezen hoe hard of zacht je wilt dat de punten in je voeten drukken. Afmeting: 31,7 x 31,7 centimeter.

€ 9.95

Read on...

Product
 

Poster Neon Shit Happens

Poster Neon. Poster op A2 formaat met neon design. Op de poster staat de tekst Shit Happens (coffee helps) in letters die eruit zien als een neon bord. Op de achtergrond zie je nog net een baksteenprint. De poster wordt gedrukt op stevig papier van A2 formaat, dus 42 x 59,4 centimeter groot.

€ 14.95

Read on...

Product
 

Bitcoin Munt Goudkleurig

Bitcoin munt. Fysieke munt die een Bitcoin moet voorstellen. De munt heeft een goudkleurig laagje, Bitcoin logo en een mining chip. Hij zit verpakt in een harde plastic hoes, om te voorkomen dat hij beschadigd. De munt heeft geen echte Bitcoin waarde.

€ 5.95

Read on...

Product
 

Poster Neon Fuck It

Poster Neon. Poster op A2 formaat met neon design. Op de poster staat de tekst Fuck It in letters die eruit zien als op een neon bord. Op de achtergrond zie je nog net een baksteenprint. De poster wordt gedrukt op stevig papier van A2 formaat, dus 42 x 59,4 centimeter groot.

€ 14.95

Read on...

Product
 

Huisdier Bloempot Teckel

Huisdier bloempot van Kikkerland. Bloempot in de vorm van een teckel. De hond staat bekend om zijn lange lichaam en in deze teckel bloempot kun je dan ook meerdere plantjes kwijt. De Dachshund Planter van Kikkerland is gemaakt van porselein en heeft een bruine kleur. Super leuk voor in de woonkamer, maar ook op een kinderkamer of op je bureau. Afmeting: 22 x 6 x 6,5 centimeter.

€ 15.95

Read on...

Product
 

Hand Spoon Theelepels (Set Van 4)

Hand Spoon theelepels van Invotis. Set van 4 theelepels met aan het uiteinde een handje. Hand van de theelepel houdt zichzelf vast aan de rand van je beker. Vier theelepels van roestvrij staal. Nooit meer een theelepel die tegen je neus komt. Altijd een theelepel bij de hand met deze hand theelepels van Invotis. Afmeting: 2 x 9 centimeter. Lichtgewicht lepeltje: 6 gram.

€ 6.95

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop