Seat Zitje O Bar voor de Mini Micro Step Zitje

Micro - Seat/Zitje & O Bar voor de Mini Micro - Step Zitje

Met dit nieuwe lage stuurzitje voor de Mini Micro step kunnen kinderen van 1 jaar al beginnen met steppen. Het lean-and-steer stuursysteem bevordert coordinatie en evenwichtsgevoel.

Het stuurzitje is in 3 stadia te gebruiken: in een lage en een hoge stand, vervolgens kan het zitje eraf worden gehaald en kan uw kind gewoon gaan steppen. Met een simpele klik is het stuur vervolgens te vervangen door het hogere T-stuur zodat de step mee kan groeien met uw kind.

 • 1 jaar met laag zitje (22cm hoog)
 • 1.5 jaar met hoog zitje (29cm hoog)
 • 2 jaar met O-stuur (49cm hoog)
 • 2.5 t/m 6 jaar met T-stuur

NB Betreft alleen de O-bar stuurstang met zitje! De Mini Micro step moet apart worden aangeschaft.

BEST TOY AWARD - Neurenberg Toy Fair 2012

€ 34.95

Read on...

Accessoires
Product
 

Mini Deluxe Pink Roze Step Complete

MICRO - Mini Deluxe Pink / Roze - Step Complete

De Mini Micro Deluxe Pink onderscheidt zich door het hoogte verstelbare stuur en de geanodiseerde stuurstang in de kleur van het deck. Verkrijgbaar in 8 spetterende kleurencombinaties!

De Mini Micro step is dé kwaliteitsstep voor jonge kinderen - er zijn geen vergelijkbare steps op de markt. Het unieke gepatenteerde 'lean-and-steer' ontwerp, ontwikkeld met de hulp van Zwitserse medische experts, zorgt ervoor dat kinderen sturen door hun gewicht te verplaatsen. De step stuurt hierdoor uitermate veilig en stabiel door bochten. Het voelt voor kinderen als surfen terwijl ze van links naar rechts gaan, hetgeen een gevoel van fun en onafhankelijkheid geeft. Door zijn lage gewicht (1,9 kg)is hij makkelijk te dragen en door dat de stuurstang uit de staanplaat te halen is ook zeer gemakkelijk mee te nemen.

De Mini's zijn gemaakt voor jongeren kinderen tot een jaar of acht, dit hangt af van het gewicht en de lengte van het kind.
Afhankelijk van welke versie is er een maximaal gewicht wat de step aan kan, de stuurstang is altijd dezelfde hoogte en is geschikt voor kinderen tot ongeveer 120 centimeter.
De Mini's zijn ontwikkeld voor recreatief gebruik en is ideaal voor kinderen om de motoriek te verbeteren.
Door het unieke stuur mechanisme (het "lean -n stear") krijgen kinderen een betere balans en stabiliteit en is het zeer gemakkelijk om te gebruiken.
Ook is de step heel licht, dit zodat het gemakkelijk mee te nemen is op vakantie en andere evenementen of om te dragen, de step weegt gemiddeld (afhankelijk van welk model) 2KG.
De Mini Micro is één van de meest stabiele steps die op de markt verkrijgbaar is aangezien het twee wielen aan de voorzijde heeft en één aan de achterzijde.
De meer traditionele steps hebben één wiel aan de voorzijde hetgeen zorgt voor een verlies aan stabiliteit zodra het kind stuurt.
De Mini Micro step stuurt wanneer het kind naar één zijde leunt waardoor het kinderen snel ondersteunt in de ontwikkeling van de balans, coördinatie en motorische vaardigheden.

Omdat het zeer gemakkelijk is om te gebruiken en om te leren hebben kinderen hier heel veel plezier in en heeft het product meerdere prijzen gewonnen o.a. de prijs BESTE speelgoed van het jaar.


 • Kleur: Roze
 • Deck: Glasvezel
 • Leeftijd: 2 -7 jaar
 • Gewicht: 1,9kg
 • Max. belasting: 35kg
 • Lagers: Abec 5
 • hoogte T-bar: 48 - 68cm
 • Aafstand tussen voorwielen: 220mm
 • Wieldiameter: 120/80 mm
 • Wielen: PU 87o Shore A
 • Micro heeft met het unieke stuur mechanische en de hoge kwaliteit o.a. de volgende prijzen gewonnen:
  Oppenheimer Toy Portfolio BEST TOY 2009
  Universal Design Award 2009
  RedDot Design Award 2009
  Beste speelgoed van het jaar

Bekijk ook de andere kleuren van de Mini Micro Steppen

 

€ 99.95

Read on...

Micro Mini
Product
 

Speed Mint Step Complete

Micro - Speed Mint - Step Complete

De Micro-Speed+ Mint is voorzien van grotere wielen (145 mm) dan de standaard vouwstepwielen. Hierdoor betere rijeigenschappen. (De Micro Speed+ is de luxere en snellere uitvoering van de Micro Sprite).

Door de grotere en bredere wielen (145mm diameter) is de Micro Speed+ een stuk sneller, comfortabeler en gaat gemakkelijker over oneffenheden t.o.v. de Micro Sprite.

Omdat de wielen groter zijn is er meer snelheid en word deze snelheid ook beter behouden, daarnaast vangt het meer trillingen op als je rijd over oneffenheden en omdat het wiel breder is gaat het ook gemakkelijker over oneffenheden (zoals klinkers, stoeptegels en kinderkopjes).

De Micro Speed+ is gemaakt voor recreatief gebruik, snelheid en is meer geschikt voor afstanden dan de Micro Sprite.

Ook de Micro Speed+ is geschikt voor personen tot 100KG en de step weegt 3.8KG.

Door zijn hogere stuurhoogte dan de Micro-broertjes Sprite en Bullet is de Speed geschikt voor kids vanaf 8 jaar en (jong) volwassenen.

 • Gewicht: 3,8 kg.
 • Boardhoogte: ca. 6,5 cm
 • Boardbreedte: ca. 100 mm
 • Boardlengte: ca: 335 mm
 • Stuurhoogte: 68 - 98 cm.
 • Max. toelaatbaar gewicht: 100 kg.
 • Vanaf ongeveer 8 jaar

 • Vanaf 8 jaar tot en met volwassenen
 • Breder deck
 • Schok-absorberende wielen
 • Lagers met siliconen-smering
 • Grotere wielen

Bekijk ook de Zwart oranje Micro Speed


 

 

€ 159.95

Read on...

Steps
Product
 

200mm Wheel Air Step Lucht Band

Micro 200mm Step Air/luchtband 

Merk : Micro

Model : 200mm met lucht

Geschikt voor de meeste steppen met 200mm wielen

Inclusief lagers.

Bekijk ook de andere wielen van het merk Micro

€ 34.95

Read on...

Wielen
Product
 

Moronga 72.5mm Longboard Wielen

Orangatang Moronga 72.5mm - Longboard Wielen

Orangatang Moronga 72,5 mm wielen.

De Moronga heeft een center set en een symmetrische vorm voor volledige flexibiliteit bij het draaien van uw wielen om gelijkmatige slijtage te bevorderen.

Een smal 35 mm contactvlak balanceert het lange glijpotentieel van het wiel met een heldere en definitieve aansluiting. Met dezelfde grote en lichtgewicht kern als de Balut is de Moronga ontworpen met een radicaal ander lipprofiel.

In tegenstelling tot een zachte radius dwarsdoorsnede sport de Moronga een dikke lineaire en zeer licht scherpe lip die overgaat in de lagerzitting nadat deze de buitendiameter van de kern bereikt.

Dit garandeert een proportioneel consistente lipvorm gedurende de levensduur van het wiel dat voorspelbaar glijdt en een betrouwbaar tractieniveau biedt.

Bovendien gaan de stijve en vlezige lippen samen met de brede kern om vervorming te minimaliseren en te zorgen voor soepele, rustige glijbanen en uitstekende slijtage-eigenschappen. Het inkapselen van de hele kern in urethaan voegt een beetje gewicht toe.

De afweging is echter een steviger ondersteunde lip en verhoogde trillingsdemping voor een grotere rit en soepeler stillere drift. Ze komen in drie verschillende durometers (urethaanhardheid); 80a 83a en 86a.

Hoe harder de durometer, hoe gemakkelijker het is om met lagere snelheden te glijden. Hoe lager de durometer, hoe beter controleerbaar uw dia's zijn bij hogere snelheden.

Specificaties:

Durometer:

 • 80a oranje: zacht en grijpend
 • 83a paars: harder sneller slidier
 • 86a geel: snel en glad
 • Diameter: 72,5 mm
 • Kernpositie: Center Set
 • Contactpatch: 55 mm

 

Orangatang Moronga 72.5mm Wheels The Moronga features a centerset bearing seat and a symmetrical shape to allow for complete flexibility in flipping and rotating your wheels to promote even wear.

A narrow 35mm contact patch balances the wheel’s long sliding potential with a crisp and definitive hookup. Using the same large and lightweight core as the Balut the Moronga has been designed with a radically different lip profile.
As opposed to a soft radiused cross section the Moronga sports a thick linear and very slightly acute lip that blends down into the bearing seat after it reaches the outer diameter of the core.

This guarantees a proportionally consistent lip shape throughout the life of the wheel that slides predictably and provides a reliable level of traction.
Additionally the stiff and beefy lips partner with the wide core to minimize deformation and ensure smooth quiet slides and excellent wear characteristics. Encapsulating the entire core in urethane does add a bit of weight.

The tradeoff however is a more firmly supported lip and increased vibration damping for a plusher ride and smoother quieter drift. They come in three different durometers (urethane hardness); 80a 83a and 86a.

The harder the durometer the easier it will be to slide at lower speeds. The lower the durometer the more controllable your slides will be at higher speeds.

Specifications:

 • Durometer:
  • 80a orange: soft and grippy
  • 83a purple: harder faster slidier
  • 86a yellow: fast and slidey
 • Diameter: 72.5mm
 • Core position: Center Set
 • Contact Patch: 55mm

€ 62.95

Read on...

Longboard Onderdelen
Product
 

Mini 3 in 1 Deluxe Plus Robijn Step Complete

Micro - Mini 3 in 1 Deluxe Plus Robijn - Step Complete

De nieuwe Micro Mini Deluxe 3in1 Push in de kleur Robijn Rood met Oranje is een hele leuke step voor de aller kleinste!

Met het lage stuurzitje voor de Mini Micro step kunnen kinderen vanaf 1 jaar al beginnen met steppen. Je kind stuurt door naar links of rechts te leunen, dit bevordert coordinatie en evenwichtsgevoel. Met de duwstang kun je je kind gemakkelijk voortbewegen als het moe is, of als het wat hulp nodig heeft.

De Mini Micro 3in1 kinderstep is in 4 stadia te gebruiken: eerst met het zitje in de lage en dan in de hoge stand, daarna kan het zitje eraf worden gehaald en kan uw kind gewoon gaan steppen met de kortere stuurstang. Het T-stuur is in hoogte verstelbaar zodat de step mee kan groeien met uw kind en zijn ontwikkeling. Uit ervaring is gebleken dat de Mini Micro step direct en jaren lang een van de favoriete stukken speelgoed is!

Vanaf 1 jaar: laag zitje (20cm hoog) + duwstang

Vanaf 1.5 jaar: hoog zitje (29cm hoog)

Vanaf 2 jaar: T-stuur in lage stand

Vanaf 2.5 t/m 6 jaar: T-stuur (48 - 68cm hoog)

€ 129.95

Read on...

Micro Mini
Product
 

Cambria Series 62mm Longboard Wielen

3DM Cambria series 62 mm longboard wielen 

Deze wielen zijn jaren gebruikt als slalom wiel maar kan ook goed gebruikt worden voor cruisers of mini's. 

62mm x 45mm Cambria Great for all-purpose longboarding and cruising and among the world’s best wheels for tight slalom. Perfect for when you want speed and grip but don’t need to go big and burly. When nothing else will stick the Cambria will tame the asphalt.

Specifications:

 • Wheel Durometer/Hardness:
  • 80A Red or Orange
  • 82A Blue
  • 84A Purple or White

€ 54.95

Read on...

Longboard Onderdelen
Product
 

Sprite Zwart Black Step Complete

Micro - Sprite Zwart/Black - Step Complete

De Micro Sprite levert veel waar voor zijn geld en is het beste all round model voor beginners. Deze steps zijn gefabriceerd door Micro met de kenmerkende hoge Zwitserse kwaliteitsstandaard. Ze rijden nagenoeg geruisloos en hebben een superieure afwerking.

De Micro Sprite is de step waar het allemaal mee is begonnen bij Micro, simpel, eenvoudig, licht en gemakkelijk te gebruiken.

Het model is gemaakt voor recreatief gebruik en korte afstanden en is zeer gemakkelijk mee te nemen met het openbaar vervoer (OV), in de auto of in de hand.

De step weegt in totaal 2.8KG en helemaal ingeklapt zijn de afmetingen: 66x25x10cm, hierdoor gemakkelijk op te bergen, mee te nemen en om te dragen.

Zoals bijna alle Micro's kan de Micro Sprite tot 100KG aan en is dus geschikt voor kinderen en volwassenen.
Het stuur is in hoogte te verstellen zodat het voor iedereen op de juiste hoogte kan worden vast gezet en goed te gebruiken is.

Met uitzonderlijke Zwitserse constructie en ongekende kwaliteit, de Micro Sprite is de beste step op de markt als het gaat om steps met twee wielen, licht, slijtvast, makkelijk in te klappen en te verstellen en extreem duurzaam!

Door het inklap systeem (wat makkelijk en snel te gebruiken is) is deze step ook ideaal voor op reis en is de step snel op te bergen en weer rijklaar te maken.

Inclusief een standaard waarmee de step ook uitgeklapt neer kan worden gezet zonder dat deze omvalt. De standaard is twee kanten op in te klappen waardoor het een veilige standaard is, als deze uitgeklapt is als er mee gestept word kan dit geen kwaad.

 • 5+ jaar Sprite
 • Eenvoudig inklapbaar
 • Licht: 2,8kg
 • Duurzame PU wielen: 87A Durometer
 • Inklapbare standaard
 • Rijdt geruisloos
 • Metalen rem op achterwiel
 • Verstelbaar in hoogte
 • Maat als de step volledig is ingeklapt: 66x25x10 centimeter
 • Maat als de step is uitgeklapt: 69x96x34 centimeter
 • Maximaal toelaatbaar gewicht 100KG
 • Kleur: Zwart/Black
 • Lagers: Abec5
 • Deck: 48 centimeter

Bekijk ook de andere kleuren van de Micro Sprite

€ 109.95

Read on...

Kinder Steppen Twee Wielen
Product
 

Big Balls Reds Skateboard lagers

Bones Big Balls Reds - Skateboard lagers

BIG BALLS, het nieuwste lid van de REDS-familie. Big Balls zijn ontworpen om sneller en langer te rollen door 6, 17% grotere ballen te gebruiken, zoals onze legendarische Bones Super Swiss 6 lagers. Deze grotere ballen laten je sneller rollen en blijven beter door vuil rollen wat kleinere balletjes vertraagt. Dit maakt Big Balls een geweldige keuze voor skaters die op zoek zijn naar meer snelheid en een langere levensduur in hun lagers.

 

Een klant van ons heeft een aantal reviews/meningen gecheckt over de Big balls. Wat er vooral naar voren kwam:

- gaan lang mee
- weinig onderhoud
- Sneller dan Bones Reds en ongeveer even snel als Bones super reds. Iets langzamer dan Swiss 6
  Een aantal merkten op dat op hogere snelheden (downhill of hoog tempo street) ze iets langer doorrolden, maar de start wat trager was.
- Advies van de meesten: Gooi paar extra euro er bij ipv Bones reds. 

 

Skaters hebben de Bones REDS-familie van lagers tot hun eerste keuze gemaakt vanwege de constante kwaliteit, snelheid, duurzaamheid en waarde.

DETAILS

 • Hogere topsnelheid
 • Grotere kracht
 • Langere levensduur
 • Makkelijk schoon te maken
 • Lichtgewicht
 • Skate Rated ™ ontwerp

INHOUD

 • Set van 8 lagers
 • Instructions
 • Sticker

€ 29.95

Read on...

Longboard Onderdelen
Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop