Sprite Deluxe Vouwstep

Micro Sprite Deluxe - Inklapbare Step 

DE ROLLS ROYCE ONDER DE SPRITES

 • LED verlichting
 • Extra breed stuur
 • Eenvoudig inklapbaar
 • Licht: 3,3kg 

De Micro Sprite Deluxe is het neusje van de zalm uit de Sprite reeks. Hij onderscheidt zich visueel van de andere Sprites door zijn ingebouwde LED verlichting op de stuurstang, voor extra zichtbaarheid. Daarnaast heeft hij een breed stuur, hetgeen meer controle geeft voor de bereider. Hij is gefabriceerd door Micro met de kenmerkende hoge Zwitserse kwaliteitsstandaard. De Micro Sprite rijdt nagenoeg geruisloos en heeft een superieure afwerking. Deze step is door zijn grotere 120mm achterwielen in combinatie met de vele features ook een goede optie voor volwassenen die een zeer compacte en lichte step zoeken voor forenzen verkeer.

Specificaties van de Micro Sprite Deluxe

 • Leeftijd: 5 jaar tot en met volwassenen
 • Gewicht: 3.3kg
 • Max. belasting: 100kg
 • Stuurhoogte: 73 – 102 cm
 • Opvouwbaar: ja
 • Vering: nee
 • Type wiel: PU 83°Shore A
 • Wieldiameter: 120mm
 • Lagers: Abec 9
 • Deck: 350x100 mm
 • Lengte step:
 • Garantie: 2 jaar

 

€ 129.95

Read on...

Steps
Product
 

Maxi Micro LED Roze Step Complete

MICRO - Maxi Micro LED Roze - Step Complete

Deze roze Maxi Micro met LED lampjes in de wielen is extra veilig, want je bent 's avonds beter zichtbaar. Kinderen vinden de LED wielen bovendien geweldig. De Maxi Micro Deluxe step is ontwikkeld voor kinderen van 5-12 jaar. Deze stoere hightech kinderstep heeft het unieke "lean-and-steer" stuurmechanisme waarmee je door de bochten surft. Je stuurt door je gewicht te verplaatsen, hetgeen een hoge fun factor heeft. Het Zwitsers ontwerp is veilig en stabiel door zijn dubbele voorwielen, lage fiberglass bord en stalen rem.

De Micro Maxi Led roze step heeft bovendien siliconen belettering op het dek voor extra grip. NB: De Maxi Micro is niet geschikt voor stuntwerk. Daarvoor raden wij onze stuntsteps aan.

 

Kleur: Roze

Deck: Glasvezel

Leeftijd: 5-12 jaar

Gewicht: 2,5kg

Max. belasting: 70kg

Lagers: Abec 5

Afmetingen: 33x93x13cm (lxhxb) min. hoogte 67 cm max. 93

Wieldiameter: 120/80 mm

Wielen: PU 87o Shore A

Bekijk ook de andere kleuren van de Maxi Micro met LED verlichting 

€ 149.95

Read on...

Kickboards
Product
 

Cruiser Aqua Step Complete

Micro Cruiser aqua - Step Complete

De Micro Cruiser onderscheid zich door de grotere (200mm) wielen!

 • Gemaakt voor: Kinderen
 • Gebruik: Recreatief en voor korte afstanden.
 • Inklapbaar: Ja, met het unieke Micro inklapsysteem.
 • Kleur: Aqua

Door de grotere wielen is de Micro cruiser erg comfortabel, met name op ongelijke bestrating, doordat hij trillingen makkelijker absorbeert. Naast het hogere rijcomft is er ook meer rijgemak, gezien de grotere wielen komt de step minder snel vast te zitten bij ongelijke klinkers of stoepen.
Het brede stuur zorg voor veel controle en heeft een stoere look. Door het lage staanoppervlakte is deze step makkelijk te hanteren en erg stabiel. 

Gefabriceerd door Micro met de kenmerkende hoge Zwitserse kwaliteitsstandaard. De Micro Cruiser rijdt nagenoeg geruisloos en heeft een superieure afwerking én is inklapbaar. 

Een leuke step voor kinderen, jong volwassenen en volwassenen met een maximale lengte van 1.70

Specificaties van de Micro Cruiser in het Aqua:

Kleur: Aqua

Leeftijd: vanaf 6 jaar 

Max. belasting: 100kg

Gewicht: 4,5kg

Lagers: Abec 5

Afmetingen (uitgeklapt): 69x96x34cm

Afmetingen (ingeklapt): 66x25x10cm

Wieldiameter: 200mm

Type wiel: PU (Polyurethaan/rubber)

Deck: 38cm

Hoogte min: 74cm

Hoogte max: 89cm

Breedte stuur: 510mm

 Bekijk ook de andere kleuren van de Micro Cruiser

€ 139.95

Read on...

Kinder Steppen Twee Wielen
Product
 

Mini Micro Deluxe Led Aqua Step Complete

Micro Mini Micro Deluxe Led Aqua - Step Complete

Deze aqua Mini Micro Deluxe LED is extra veilig door zijn witte LED lampjes, zodat je kind 's avonds beter zichtbaar is. Kinderen vinden de lampjes natuurlijk vooral heel erg cool.

De Mini Micro deLuxe lijn onderscheidt zich verder door het in hoogte verstelbare stuur en de geanodiseerde stuurstang in de kleur van het deck. Verkrijgbaar in veel spetterende kleurencombinaties!

De Micro Mini Micro step is de kwaliteitsstep voor jonge kinderen - er zijn geen vergelijkbare steps op de markt. Het unieke gepatenteerde 'lean-and-steer' ontwerp, ontwikkeld met de hulp van Zwitserse medische experts, zorgt ervoor dat kinderen sturen door hun gewicht te verplaatsen.

De step stuurt hierdoor uitermate veilig en stabiel door bochten. Het voelt voor kinderen als surfen terwijl ze van links naar rechts gaan, hetgeen een gevoel van fun en onafhankelijkheid geeft. Door zijn lage gewicht (1,9 kg)is hij makkelijk te dragen. De streeploze wielen maken de step ook geschikt voor gebruik binnenshuis.

Micro heeft vele internationale prijzen gewonnen. 

Totale hoogte: 48 - 68 cm

 

€ 109.95

Read on...

Micro Mini
Product
 

MX Trixx 2.0 Zwart Stuntstep Complete

Micro - MX Trixx 2.0 Zwart - Stunt Step Complete

Perfect voor de wat jongere stunt-steppers gezien het stuur wat lager is als bij de meeste stuntsteps.
Deze hippe stunt step is niet te missen op de straat of het skatepark!

De Micro Trixx 2.0 Zwart is een compacte versie van de MX Pro, speciaal ontworpen voor jonge, beginnende stunters (5-12 jaar)
De step is ongelooflijk licht, heeft een smaller platform en een korter stuur dan andere steps, dit maakt het makkelijker om beginnende tricks en stunts uit te voeren. Ontwikkeld door de beste stunters in de wereld

De Trixx bevat tal van mogelijkheden waardoor de prijs-kwaliteit van deze step heel goed zit. Het maakt de step een van de betere steps voor beginnende stunters. Een korter stuur, metalen stuntwielen, een flex rem en een zeer licht alu-platform zorgen ervoor dat uw kind makkelijk, maar veilig kan beginnen stunten.

De PEGS worden bij dit artikel standaard meegeleverd.

 • Afmetingen/Size: 76 x 46 x 64 centimeter
 • Deck: One Piece 6061 Aluminium 1305 gram/480mm x 100mm
 • Deck Foot Space: 320mm
 • Balhoofd/Headset: Intergrated Threadless
 • Balhoofd maat/Headtube Angel: 82.5°
 • Stuurstang/Handlebar: One Piece Aluminium 530mm x 450mm/Backsweep 3°
 • Voorfork/Fork: Aluminium 514 gram
 • Handvatten/Grips: 95 gram/135mm
 • Rem/Brake: Flex Brake One Piece
 • Wielen/Wheels: 5 Star Metal Core 100mm 87A Shore PU
 • Compressie Systeem/Compression: Threadless
 • Clamp: Triple Clamp
 • Lagers/Bearings: Abec7
 • Geschikt voor/Rider Level: Beginners en Advanced
 • Totaal gewicht van de step/Total Weight: 3.8KG
 • Totaal toelaatbaar gewicht/Max Rider Weight: 100KG
 • Totale Hoogte 76cm

€ 149.95

Read on...

Stuntsteps
Product
 

Eenhoorn Roze Paars Step Accessoires

Scootaheadz - Eenhoorn Roze / Paars - Step Accessoires

Leuk scootaheadz eenhoorn hoofd voor op het stuur van je Mini Micro step. Eenvoudige bevestiging. Zacht PVC materiaal. Kinderen hebben veel fanatasie en vinden het leuk om hun step om te toveren in een haai, paard of fantastisch wezen.

€ 19.95

Read on...

Cadeaus 15 25 euro
Product
 

Flow Nature Balance Board

Epic Flow Nature - Balance Board

De EPIC FLOW is ons grootste en meest stabiele bord.

 

Het grote platform biedt veel houvast, wat geweldig is als het gaat om cross-step tricks en soepel schommelen van de ene naar de andere kant.

De naam "Flow" is niet toevallig. Het rollen op een roller van de ene naar de andere kant op dit board is soepel zoals bij geen enkel ander model. Het geeft een vergelijkbaar gevoel als surfen of een snowboarden op een poederdag.

Flow is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar soepel en stabiel balanceren en voor wie op zoek is naar een board voor trainingsoefeningen.

Ga mee met de Epic Flow !!!

 

Alle vormen en afbeeldingen uit de natuurserie werden zorgvuldig ontworpen en vervaardigd, zodat het bord maximaal plezier, momentum en hype zou brengen bij het balanceren. De bedoeling was voor de EPIC-crew om te beginnen met het delen van de training terwijl ze plezier maakten.

Als we werden gevraagd te beschrijven waar het idee voor EPIC vandaan kwam, dan denk ik dat we allemaal zouden zeggen: de natuur is waar het allemaal mee begonnen is.

De kleur van de roller kan variëren.

EPIC FLOW next to PC and BALTICA is our biggest and most stable board.

 

Its big platform provides lots of footing space which is great when it comes to cross-step tricks and smooth side to side rocking.

The name - Flow - isn't accidental. Rolling on a roller from one side to the other on this board is smooth like on no other model. It gives a comparable feeling to surfing or riding a snowboard on a powder day.

Flow will be a perfect choice for anyone looking for smooth and stable balancing as well as for those looking for a board for workout excercises.

Go with the Epic Flow!!!

 

All the shapes and graphics from the nature series were carefully designed and crafted so that the board would bring maximum joy, momentum and hype from balancing. It is the nature series (EPIC Wings especially) which was the milestone for the EPIC Crew to start shareing the stoke of training while having fun.

If we were asked to describe where did the idea for EPIC came from, I guess we would all say: Nature is where it all begun.

 

The color of roller might vary.

€ 129.95

Read on...

Boards
Product
 

Jungle Retro Balance Board

Epic Jungle Retro - Balance Board 

Jungle is zowel snel als stabiel - en dat allemaal dankzij sidecuts aan beide kanten, die zich aan de uiteinden van het bord soepel verbreden. Die vorm beïnvloedt rechtstreeks de soepelheid van de transmissie bij het rollen van links naar rechts. Het deck versnelt wanneer de roller zich het dichtst bij het midden bevindt om te vertragen dichter bij de zijkanten van het bord. De beweging kan worden vergeleken met snelle bochten van een surfplank of een longboard.

Dit model geniet vooral de voorkeur van wintersporters of diegene die een balance board zoeken dat geschikt is voor tricks. Het is meer dan ideaal voor het trainen van alle rail-snowboardtrucs, zoals de voorkant van de neus of de voorkant van de neus.

 

Jungle is both fast and stable - all thanks to sidecuts on both sides, widening smoothly at the ends of the board. That shape directly influences the smoothness of transmission when rolling from side to side. Deck accelerates when the roller is closest to its center to slow down closer to the sides of the board. The motion can be compared to swift turns of a surfboard, longboard or skies.

This model is preferred mostly by any winter sports enthusiasts or those, who seek a balance board suitable for tricks. It is more then ideal for training all of the rail snowboard tricks such as front-side blunt or front-side noseslide.

Some of the EPIC CREW was born in the late 80's some in the 90's so we thought it would be greate if we could give a tribute to those times and that is wher the retro series saw daylight.

Boombox, Photo and PC were the icons of that times that stayed in our heads till present days making their ways to our board designs!

Enjoy you retro balance way!

 

Note:

The color of roller might vary.

€ 128.95

Read on...

Boards
Product
 

Downtown Black Step Complete

Micro Downtown Black - Step Complete

Als je een praktische, comfortabele step nodig hebt op weg naar werk of universiteit, dan is de Micro Downtown precies wat je zoekt. Hij kan binnen enkele seconden met de voet worden ingeklapt en gemakkelijk in de bus, trein of metro worden meegenomen.

Ondanks zijn lichte gewicht van slechts 6 kg, is hij extreem compact en robuust. De grote wielen en het extra brede dek zorgen voor een aangename en veilige rit op elke ondergrond. Het brede stuur en de handrem verhogen het rijcomfort en de veiligheid verder. Het lange spatbord aan de achterkant zorgt ervoor dat je schoon aankomt, wel zo fijn. De ideale step voor dagelijks gebruik.

 

De Micro Downtown Black is uitgerust met een revolutionair nieuw opklapbaar voetsysteem. Dit maakt inklappen van de step heel makkelijk, het is eenvoudig en snel. Druk eenvoudig met je voet het blok onderaan het stuur in om de Micro Downtown op te vouwen. Voor het uitvouwen, kunt je met één druk op de aluminium drukknop aan de zijkant de step weer uitklappen. Bovendien heb je geen standaard meer nodig. Ingeklapt blijft hij stabiel op het dek rusten.

STEP MET KICKFOLD VOUWSYSTEEM EN HANDREM

Inklapbaar met voet

Inclusief handrem

grote 200mm wielen voor comfort

Extra lange mudguard ter bescherming

Verstelbaar stuur 77 - 99 cm

€ 249.95

Read on...

Vouwsteps
Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop