Tijdschakelaar tijdklok electra voor binnen gebruik

Tijdschakelaar in het grijs. Voorzien van kinderbeveiliging. Per kwartier instelbaar. 24-uur programma. Geschikt voor gebruik binnenshuis. Maximale belasting 3500 watt.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Hangdecoratie herfst thema paddenstoel 20 cm

Decoratie paddenstoel om op te hangen. Materiaal: papier/karton. Formaat: 20 cm. Brandvertragend. Herfst thema decoraties/versiering feestartikelen.

€ 7.50

Read on...

Product
 

1x Papieren kerstballen grijs 10 cm kerstversiering

1x Papieren kerstballen grijs 10 cm Kerstversiering. Grijze papieren honeycomb bol kerstbal om op te hangen. De bol wordt geleverd met aangehecht koord van ca. 55 cm lang en bevat twee plakstrips waarmee u de bol vast kunt plakken na het uitvouwen. Indien u de bol vaker wenst te gebruiken kunt u deze ook vastzetten met paperclips (niet meegeleverd). De bol is gemaakt van brandvertragend crepe papier. Aantal bollen: 1x. U kunt deze bol natuurlijk ook gewoon als versiering ophangen bij verjaardagen of andere evenementen.

€ 2.75

Read on...

Product
 

Mini cocktailprikkers met hartjes 40 stuks

Cocktailprikkers met hartjes 7 cm. De cocktailprikkertjes zijn gemaakt van bamboe en zijn 100% duurzaam. Te gebruiken voor bijvoorbeeld valentijnsdag of een bruiloft. Aantal per zakje: 40 stuks.

€ 3.20

Read on...

Product
 

Italie cocktailprikkertjes 500 st

Cocktailprikkers Itali?. 500 stuks cocktailprikkers met Italiaanse vlag print. Het formaat van deze Italie prikkers is ongeveer 8 cm. De rode kleur is licht rood. Leuk en handig voor hapjes.

€ 14.99

Read on...

Product
 

Vraagtekens ballon mega 90 cm

Mega ballon zwart met vraagtekens. Deze grote ballon is zwart en bedrukt met vraagtekens, bijvoorbeeld ideaal voor het onthullen van het geslacht van een baby. Formaat: ongeveer 90 cm (opgeblazen).

€ 4.99

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop