Skip to main content

 Thriller is een album van Michael Jackson, uitgebracht in 2015. Thriller bevat o.a. de nummers: “Wanna Be Startin' Somethin'”, “Baby Be Mine”, “The Girl Is Mine”, “Thriller” en vele anderen. Het album betreft een pop CD.

 

 

 

  Thriller 40. Een release om de 40e verjaardag van Michael Jackson's Thriller, het best verkochte album aller tijden van Michael Jackson te vieren.

Verkrijgbaar als 1LP en 2CD. De dubbel CD bestaat uit Michael's originele meesterwerk Thriller en een opwindende tweede disc vol verrassingen voor fans waaronder nooit uitgebrachte tracks waar Michael aan werkte voor het Thriller album. Tot op heden is het album wereldwijd meer dan 100 miljoen keer verkocht
  

 Dangerous is een album van Michael Jackson, uitgebracht in 2016.

Dangerous bevat o.a. de nummers: “Jam”, “In The Closet”, “Who Is It”, “Give In To Me” en vele anderen. Het album betreft een pop CD.

 

 

  

Number Ones is een album van Michael Jackson, uitgebracht in 2006. Number Ones bevat o.a. de nummers: “Don't Stop Till You Get Enough”, “Billie Jean”, “The Way You Make Me Feel”, “Dirty Diana” en vele anderen. Het album betreft een pop CD.

 

 

 

   

History is een album van Michael Jackson, uitgebracht in 1995. History bevat o.a. de nummers: “Billie Jean”, “Black Or White”, “Thriller”, “Beat It” en vele anderen. Het album betreft een pop 2-CD.